Thursday, October 30, 2008

erkk..:( not again.!!

lg skali berlaku pd mlm ni..aku ke'BLUR'an tahap gaban ni...erkk..:( ape patut aku lakukan ni..? lg skali hati dan jiwa ku x tenang, huru hara, lintang pukang, licin licau, hitam legam, simpang siur, dan segala mcm simpulan bahasa la..huh..(-_-') perasaan aku makin terganggu ble tgk budk2 ni main game PES6.. tidakkkkk..!! makin nk dekt ni, makin kacau jiwa aku ni..hahaha..sekali lg aku berubah menjadi jiwang dgn menggunakn bhasa yg sgt puitis lg menyentuh jiwa..hahahahahha..;p aku da teruk sgt da ni..skrg bdk2 ni da stop main game, tp diorg tgh lyn lagu hindi la..pun boleyhh.. mcm2 la karenah mmber2 aku ni..atleast hilg sket tension aku ni join diorg layan lagu hindi ni.. lalalalala~ mcm2 ler..:) mahu mencari ilham..daaaa..;p

Wednesday, October 29, 2008

study week..!! oh my god..!

pehh..!! pejam celik, pejam celik da masuk STUDY WEEK beb.. adoiiii.. perasaan risau semakin mencengkam jiwa..(sowi eh kengkawan, aku tgh msuk air ni, so ayat pun msti puitis) ari selasa ni, 1st paper aku lerrrrrrr.. tidak..!! satu chapter pun aku x cover lg dowh..uishh..;( klu sket2 tu bley la..tp still tunggang langgang, simpang siur, lenggang lenggok, huru hara, bukit bukau, n ape2 jew lg la.. buku2 n nota2 da terhidang depan mata ni, tp selera nk hadp masih xde lg laa.. ari ni da 29 OKTBER da..1st paper 4 NOVMBER..wuuuuuu..;( cmner ni.. pening aku pkirkan benda ni..dr mana aku nk stat dlu ni..? ok2.. mengikut pesanan ibu ku, "jika kamu berada dlm keadaan tertekan, pergi lah ambil wuduk dan tunaikan la solat hajat, insyaallah tenang jiwamu"....weee..~ nk gi solat la ..
huhu..go fiq..! go fiq..! go fiq..! lalalala~

Wednesday, October 22, 2008

kelmarin,semalam dan hari ni..bile masa utk aku..?


Waktu skrg da menunjukkan tepat pkul 10 mlm..peh..!! satu per pun aku xstudy lg utk labtest sok..mcm biasa la..kena stay cool jew..weeee..;) nk study cmner, tgk budak2 lain pun sibuk main game jew..ade yg dok layan movie..huhu..tcabar la iman aku utk main PES.. da la aku tgh hepi ni..uhuks..!!(dgn muka bangga) "Diumumkan bahawa semalam MANCHESTER UNITED telah mengalahkan CELTIC dgn keputusan 3-0"..hahahahhahaha..mcm air jew beb..;) 2 gol dijaringkan oleh DIMITAR BERBATOV, & gol ke-3 dijaringkan oleh WAYNE ROONEY..huhuhu..memg caya la..ok2..tu jew nk bgtau..nk cari ilham dan petunjuk utk study mlm ni..harap dpt study dgn penuh kasih syg dan iltizam yg tggi..ehehe.;) roger n out..!!

Utem blog