Wednesday, October 29, 2008

study week..!! oh my god..!

pehh..!! pejam celik, pejam celik da masuk STUDY WEEK beb.. adoiiii.. perasaan risau semakin mencengkam jiwa..(sowi eh kengkawan, aku tgh msuk air ni, so ayat pun msti puitis) ari selasa ni, 1st paper aku lerrrrrrr.. tidak..!! satu chapter pun aku x cover lg dowh..uishh..;( klu sket2 tu bley la..tp still tunggang langgang, simpang siur, lenggang lenggok, huru hara, bukit bukau, n ape2 jew lg la.. buku2 n nota2 da terhidang depan mata ni, tp selera nk hadp masih xde lg laa.. ari ni da 29 OKTBER da..1st paper 4 NOVMBER..wuuuuuu..;( cmner ni.. pening aku pkirkan benda ni..dr mana aku nk stat dlu ni..? ok2.. mengikut pesanan ibu ku, "jika kamu berada dlm keadaan tertekan, pergi lah ambil wuduk dan tunaikan la solat hajat, insyaallah tenang jiwamu"....weee..~ nk gi solat la ..
huhu..go fiq..! go fiq..! go fiq..! lalalala~

1 comment:

DaN sAya FaNA said...

chill la bro..kelam kelibut la kamoo nie.. g stat study tu haa..dok risau2, tp setadi tak stat2 jugak. zz zzzz z..g stadi, sket pun takpe maka insyallah akan hilang lah risau kamoo itu.okeh ! chayok ~

Utem blog