Sunday, October 25, 2009

Manchester United VS Liverpool

25 October 2009, Sunday


Four defeats in succession and suddenly Liverpool's title challenge looks almost over. Liverpool fans will cling to the knowledge that in 1963-64, Bill Shankly's side picked up the trophy after losing four of their first nine games, but a win for Manchester United on Sunday afternoon would surely put the final nail in their coffin.

Liverpool player in focus: Javier Mascherano. As a defensive shield for the back four, Mascherano has a vitally important role to play. One of the world's finest midfielders, he has suffered a dip in form of late and has struggled to assert his dominance in the centre of the pitch. Stopping United's attacks will not be easy and Liverpool need the Argentine to be in top condition. 


Man Utd player in focus: Antonio Valencia. With comparisons to Cristiano Ronaldo always going to follow the Ecuadorian, he is finally beginning to show his potential. Two goals in two games have made the £16 million investment look a good one. His tricks, pace and crossing ability will cause the Liverpool defence problems, and now boasts a goal threat too.

Tactics: Hit by injuries, Liverpool should use Dirk Kuyt and Ryan Babel on the wings to support Fernando Torres up front on his own. Javier Mascherano will play the holding role with Yossi Benayoun drafted into the centre to try and inspire some creativity in the absence of Steven Gerrard. United should opt for a three-man midfield to try and dominate centrally, with in-form Antonio Valencia and Ryan Giggs pushed out wide. Both sides will want to dominate the midfield area and, whoever does, will come out on top.

Probable Liverpool line-up (4-5-1): Reina, Insua, Carragher, Skrtel, Johnson, Mascherano, Lucas, Benayoun, Babel, Kuyt, Torres.


Probable Man Utd line-up (4-5-1): Van der Sar, Evra, Ferdinand, Vidic, Neville, Carrick, Scholes, O'Shea, Valencia, Giggs, Berbatov.

*Manchester United can torpedo Liverpool's title hopes for good at Anfield on Sunday..(^__^)


Her name is ASIAH..





Da lma x update blog ni..Ntah nape tetiba je rsa nk update blog ni..huhu..urm..arini aku kena tolong bwk kak long aku gi hospital utk anta susu utk anak die(faris) kat nurseri..apsal ank die msuk nurseri,haa.!! lu pikir la sndiri..malas sebenarnye nk gi tp sebb husband die da kena keje balik, nk xnk aku la calon terbaik skali nk jd drebar die...aku gi ngn mak n kak long aku je..smpai je kat hopital dlm kol 3.00ptg,aku anta kak long aku gi nurseri..mak tggu kat tmpt menunggu sebb yg bley msuk nurseri cuma si ibu dan si bapa bayi saje..waktu melawat bayi smpai kol 5..huu..(-__-)' so aku n mak sok la terpaku kat situ smpai la kol 5...memg hilang pedoman dowh tggu 2 jam ni.. tgh syok dok menung dgr lagu, tetiba ade la sorg bdk kecik pmpuan muka mix ara lalu depan aku smbil senyum..yg paling aku x bley trima ble die jln 2 smbil goyang her a** smbil senyum kat aku..haha..comel gler budak ni..then bapak bdk ni plak lalu kejar si anak..mak plak swuh aku snap gmbar die..aduh..aku jugak..(-__-)' aku nk amik gmbar je, bapak die pndang..bapak die pndang je, aku amik gmbar..haha..tetiba aku tdgr 1 ayat yg wat aku terkaget jap..cmni...
bapak die : "Asiah..!! meh kat baba..penat la baba.."
anak die   : "baba..!!"
hahahaha..bley ckp melayu ghupenye...! punye la puas mak aku belit lidah die speaking..last2 org ni pndai ckp melayu..haha..:p so mak aku direct ckp kat bapak bdk tu, ckp nk amk gmbr..n anak die nama asiah..ghupenye bapak die ni org pakistan kawin ngn pmpuan melayu..dpt la ank mix malay-pakistan...so kat atas ni la antara pic die yg sempt aku snap smbil tggu kak long aku..huhu..okie..

Utem blog