Sunday, October 25, 2009

Her name is ASIAH..





Da lma x update blog ni..Ntah nape tetiba je rsa nk update blog ni..huhu..urm..arini aku kena tolong bwk kak long aku gi hospital utk anta susu utk anak die(faris) kat nurseri..apsal ank die msuk nurseri,haa.!! lu pikir la sndiri..malas sebenarnye nk gi tp sebb husband die da kena keje balik, nk xnk aku la calon terbaik skali nk jd drebar die...aku gi ngn mak n kak long aku je..smpai je kat hopital dlm kol 3.00ptg,aku anta kak long aku gi nurseri..mak tggu kat tmpt menunggu sebb yg bley msuk nurseri cuma si ibu dan si bapa bayi saje..waktu melawat bayi smpai kol 5..huu..(-__-)' so aku n mak sok la terpaku kat situ smpai la kol 5...memg hilang pedoman dowh tggu 2 jam ni.. tgh syok dok menung dgr lagu, tetiba ade la sorg bdk kecik pmpuan muka mix ara lalu depan aku smbil senyum..yg paling aku x bley trima ble die jln 2 smbil goyang her a** smbil senyum kat aku..haha..comel gler budak ni..then bapak bdk ni plak lalu kejar si anak..mak plak swuh aku snap gmbar die..aduh..aku jugak..(-__-)' aku nk amik gmbar je, bapak die pndang..bapak die pndang je, aku amik gmbar..haha..tetiba aku tdgr 1 ayat yg wat aku terkaget jap..cmni...
bapak die : "Asiah..!! meh kat baba..penat la baba.."
anak die   : "baba..!!"
hahahaha..bley ckp melayu ghupenye...! punye la puas mak aku belit lidah die speaking..last2 org ni pndai ckp melayu..haha..:p so mak aku direct ckp kat bapak bdk tu, ckp nk amk gmbr..n anak die nama asiah..ghupenye bapak die ni org pakistan kawin ngn pmpuan melayu..dpt la ank mix malay-pakistan...so kat atas ni la antara pic die yg sempt aku snap smbil tggu kak long aku..huhu..okie..

2 comments:

hazwanHakim said...

comel bangat .....nk booking leh??ehhe

Nurul Ain said...

comelnye budak nie...huhu

Utem blog