Wednesday, November 4, 2009

Ini yg pertama

Saksi kejadian       : MUHAMAD SYAFIQ
Tempat kejadian  : Depan umah aku
Waktu kejadian    : Tengah malam semalam(3november)

Sekarang wktu da 3 pagi, aku plak tgh busy studi utk paper Software Engineering esok.. tetiba je aku rasa interested nk share pasl bnda pelik yg aku nmpak semlm...cite die cmni...semlm dlm jam 1.00 pagi , tgh aku syok wat note utk exam tetiba je ain kol..die swuh aku tgk bulan mlm tu..mula2 mcm mls je nk kuar..tp tetibe rs mcm nk tgk ape yg peliknye bulan tu...so aku pon kuar la..huhu.. crious aku terkejut ngn ape yg aku tgk semlm & ni memg 1st time aku tgk..bulan ni memg lain dari yg lain..terkaget aku sketika..huhu..(-__-)' sebenarnya bntuk bulan ni memg mcm biasa, bulat.. tp yg lain nye bulan ni terang sgt then dikeliling die ade bulatan yg wrna mcm pelangi..hmm..memg pelangi la kot..sebb wrna die memg complete wrna pelangi.. huhu.. erm.. ok2.. serius..so ape yg aku nk share kat sni sebenarnye...bukan ke ni kejadian pelik..bukan ke kejadian pelik tu antara tnda2 kiamat..?? wallahualam..pic bulan tu aku ade snap, just mls nk upload sebb pic tu memg sgt x jelas..sebb mlm kan.. so setakat ni je la aku nk kongsi..sma2 la kite ingt mengingati k..assalamualaimkum..:)

No comments:

Utem blog