Tuesday, January 26, 2010

Thanks...:)

Kepada insan yang paling aku sayangi, thanks sgt2 and i love you so much...xsangka sgt dpt cmni..
huhu..org yang aku maksudkan ni adalah my mum..AISHAH BINTI JOHAR...huhu..actually dlm keadaan aku yg sgt tnsion td, akhirnya berjaya diselesaikan dgn adenye mak...apit syg mak sgt2 k..
huhu..kelu sebenarnya nk ckp ble mak bg apit benda ni..heeeee..(*____*) benda ape yg mak bg ni, biarlah rahsia kte berdua je k..huhu..ok la..nk hug mak..(^___^) (manje boy)........bye..

Sunday, January 24, 2010

21...:)

Urm..cmner aku nk mulakan?? ok la..Selamat Hari Lahir kepada aku..:)

"Ya Allah..Kau ampunilah segala dosa2 hambaMu ini..Jauhilah diriku ini dengan segala musibah, hasad dengki dan juga hasutan syaitan..Kau berkatilah hambaMu ini dengan nur dan hidayahMu.. Berikanlah aku kekuatan untuk menhadapi hari2 yang mendatang..Kau kuatkanlah imanku ini..sesungguhnya aku ini adalah hambaMu yang lemah..berkatilah diriku dengan kejayaan atas segala apa yang telah ku tempuhi...moga hari2 yang mendatang akan menjadi lebih baik..Amin..."


Thanks to famili aku yg wish besday aku td..thanks kpd kawan2 yang wish aku td..n thanks gak kpd die yg ingt kat aku..actually mlm ni aku sedih la ngn ap
e yg da jadi kat aku..ntah knapa la..mcm2 benda ganggu pemikiran aku..nk xnk, terpaksa la aku pendam je..memg lumpah hidup..ape yg datang kat kte, lma kelamaan akan pergi gak..cmtu la yg berlaku kat aku skrg..hmm..so skrg aku kena aturkan hidup aku semula..aku skrg da 21 tahun..huhu..da besar sikit..smpai sni je kot post aku..hmm..da xde ape lg nk ckp..cau dlu..nite (-__-)





Friday, January 22, 2010

Aiman dapat kawan..

Assalamualaikum..

Dapat juga aku rehat akhirnya...dpt gak aku mengadap Hang Perwira aku ni yg da byk berjasa ngn aku..hoho..dan kali ni la aku rasa masa yang paling sesuai utk aku kenalkan kawan baru Aidil Aiman(anak buah aku ok!!)..jeng3.!!! memperkenalkan.!!! Muhammad Faris Iman.!!




Nama : Muhammad Faris Iman Bin Muhammad Fazil
Umur : 3 bulan
Makanan kegemaran : susu cap gantung
hobi : tido la...ape lg..

huhuhu..so ni la anak buah aku yg kedua...dan juga lelaki...xde lagi baby gurl..skrg, ni la kawan Aiman..tp die xpandai main lg..pndai tdo, jerit, tdo, susu.. huhu..die ni sjenis bayi yang mcm kelawar..pagi smpai petang die tdo, then tgh mlm die bgn mengganggu ketenteraman awam..hakhak...so ni je la yg aku nk share..daaa..:)

Hari yang tiada LUCK

urghhh..(-__-)'

tension3.!!! Nape la nasib aku arini malang..? mcm2 hal yg jadi kat aku..

1st : start balik dari klas aku kena tahan kat road block..dan aku disaman atas kesalahan ******* yang menyalahi undang2..

2nd : masa nak pergi Politeknik Port Dickson, IC tertinggal kat umah..cmner la bley tertinggal..wuuu..(-__-)'

3rd : bila smpai kat poli, aku xtahan nk melepaskan ape yg dihajati..tanpa pandng kiri kanan, aku trus je msuk tndas yg ade kat surau dlm poli tu..sungguh tidak ku sangka, aku termasuk tndas pempuan.. how dare me?? (-__-)' sebb msa tgh bussiness tu, aku terdengar suara pempuan msuk tndas..muahahaha..nasib baik x kantoi..

anyway, tu je aku nk bgtau..:)

Utem blog