Sunday, January 24, 2010

21...:)

Urm..cmner aku nk mulakan?? ok la..Selamat Hari Lahir kepada aku..:)

"Ya Allah..Kau ampunilah segala dosa2 hambaMu ini..Jauhilah diriku ini dengan segala musibah, hasad dengki dan juga hasutan syaitan..Kau berkatilah hambaMu ini dengan nur dan hidayahMu.. Berikanlah aku kekuatan untuk menhadapi hari2 yang mendatang..Kau kuatkanlah imanku ini..sesungguhnya aku ini adalah hambaMu yang lemah..berkatilah diriku dengan kejayaan atas segala apa yang telah ku tempuhi...moga hari2 yang mendatang akan menjadi lebih baik..Amin..."


Thanks to famili aku yg wish besday aku td..thanks kpd kawan2 yang wish aku td..n thanks gak kpd die yg ingt kat aku..actually mlm ni aku sedih la ngn ap
e yg da jadi kat aku..ntah knapa la..mcm2 benda ganggu pemikiran aku..nk xnk, terpaksa la aku pendam je..memg lumpah hidup..ape yg datang kat kte, lma kelamaan akan pergi gak..cmtu la yg berlaku kat aku skrg..hmm..so skrg aku kena aturkan hidup aku semula..aku skrg da 21 tahun..huhu..da besar sikit..smpai sni je kot post aku..hmm..da xde ape lg nk ckp..cau dlu..nite (-__-)





1 comment:

Nurul Ain said...

"die" akan sentiase ingt kat awk..:)

Utem blog