Friday, January 22, 2010

Hari yang tiada LUCK

urghhh..(-__-)'

tension3.!!! Nape la nasib aku arini malang..? mcm2 hal yg jadi kat aku..

1st : start balik dari klas aku kena tahan kat road block..dan aku disaman atas kesalahan ******* yang menyalahi undang2..

2nd : masa nak pergi Politeknik Port Dickson, IC tertinggal kat umah..cmner la bley tertinggal..wuuu..(-__-)'

3rd : bila smpai kat poli, aku xtahan nk melepaskan ape yg dihajati..tanpa pandng kiri kanan, aku trus je msuk tndas yg ade kat surau dlm poli tu..sungguh tidak ku sangka, aku termasuk tndas pempuan.. how dare me?? (-__-)' sebb msa tgh bussiness tu, aku terdengar suara pempuan msuk tndas..muahahaha..nasib baik x kantoi..

anyway, tu je aku nk bgtau..:)

No comments:

Utem blog