Sunday, February 14, 2010

busy..busy..busy..

Da lama x update blog ni..sume ni angkara kesibukan yg melampau..mcm2 benda nk kena wat..smpai msa utk diri aku sndri xde..huh..(-__-)' nasib baik la dpt cuti seminggu raya cina..bley la aku merilekskan bdan ni..nk format balik kepala otak yg da serabut ni..huhu.. ape yg nk buat time cuti ni yer.?? aku pun x tau..tp plan byk..dan masalahnya keje yg melambak tu ade..uwaa..:( so automatically segala plan yg da dirancang sebelum ni cancel serta merta..ape bley wat..da bnda ni lg pnting..terpaksa la berkorban..utk msa depan aku gak..hohoho..dlm kesibukan aku ni, nasib baik ade org yg memahami..thanks kepada si dia yg sntiasa memahami sy ok..? si die yg sntiasa ade sepanjang msa..huhu..(*___*) suke2..tp jgn lupa, diri kamu tu pun jga k..asyik sakit je..sy risaukan kamu ok.?? kena paham tu..so ok la ni..ade keje ni nk wat..bye..:p

Friday, February 5, 2010

Mencari ilham......

duh..(-__-)' penat sungguh bdan so secara x lgsung, perjalanan otak aku makin slow..Malam ni pulak hujan turun, lg la bertambah mls aku nk wat keje yg menimbun ni...huhu..n now aku tgh cari idea utk montaj aku ni...idea x msuk2..ape la nasib..aku kena paksakan juga dri aku ni utk wat keje..klu x memg gelabah ble da smpai last2 minit nnti..nk tulis post ni pun mata aku da kuyu...wuwu..:p x byk yg nk ditulis..just nk kongsi jew..xbyk pun yg nk ditulis..so wanna make some hot coffee..harap2 la xngntok kang..ok guys...chow..:)

Utem blog