Monday, May 31, 2010

Thanks..(^___^)



Assalamualaikum..:) Online seketika di opis sedangkan staff lain tgh busy dengan kerja yg tgh melambak..atleast keje aku da settle da utk dipresent hari ni..huhu..:p lagipun bos xde, so bantai online la..huhu.. post aku kali ni bukan nk citekan pasl keje aku, tp nk citekan pasl aku dan die..huhu..
Last Saturday aku berada di Melaka, dan secara x langsung boleh la aku jumpe si die..so ari Sabtu lepas we hang out together..sebab da lma x date..pegi sana, pegi sini sedar2 da mlm..huhu..hepi sgt..n i just wanna say thanks a lot to her..:) ok bye..^-^



dari kiri : budak hensem, budak ngada2


love this pic..^^


....

Friday, May 21, 2010

6th WORRLD ISLAMIC ECONOMIC FORUM

" The 6th World Islamic Economic Forum is back in Kuala Lumpur and is scheduled to be held at the Kuala Lumpur Convention Centre on 18-20 May 2010. Purportedly one of the most important business forums scheduled for the year 2010, at least one that focuses on a niche market of the emerging economies of the Muslim world, the 6th WIEF is expected to attract an estimated 2000 participants based on the past record of 1728 participants at the 5th WIEF in Jakarta in March 2009. The Forum, a platform where world leaders in government and business converge to discuss trade and economic issues affecting the globe, is poised to be the ultimate meeting place for investors, fund managers, entrepreneurs, bankers, and other stakeholders of the business community. "

haa..!! demikian la citenye ye yob..:p kat sni la aku berada pada hari berta
rikh 19 & 20 May 2010..
tp aku x terlibat ngn forum ni, aku terlibat ngn exhibition yg berada bersebelahan dengan forum hall ni..huhu..so sepanjang exhibition ni berlangsung, aku ditugaskan
jaga booth company MIMOS, but just a little side of this booth.. so sape yg akan dtg melawat booth yg aku jaga ni, sume nye foreigner dari negara2 islam contohnya brunei, palestin, yaman lubnan dan sebagainye la.. so secara x langsungnya, kena la aku membelitkan lidah ni utk speaking..haha..ape2 pun, bes sebb dpt pengalaman baru, jumpe org2 pelik, n yg paling penting skali, dpt mkn free...huhu..makanan free tu just nasi ayam yg nasi x seciput je, n air oren cawan kecik...total price utk set mknn ni, RM17.40..WTFish.!!! klu la xde kupon mknn ni, terpaksa la aku puasa sepanjang hari..haha..
ok2..before closing, sempat gak la aku snap b
eberapa gambar kat exhibition ni..see yaa.!! :)
















(^______^)!

Wednesday, May 19, 2010

nasib badan...:(

Hari ni mcm biasa la rutin harian aku sejak 1 minggu yg lepas, iaitu pergi kerja yg bermula pada 9 pagi sehingga lah 6 ptg..perjalanan aku bermula dari Bangi ke Damansara Perdana... so this week i decide to go by my HONDA...huhu..(^___^) honda EX5 suda..then nk dijadikan ceritanye la yob, hari yg aku sangkakan tenang ni berubah menjadi ngeri bagi aku...huwawawawa..:p hujan xde, ribut xde, puting beliung xde, banjir ape kan lg.. dlm tgh layan udara pagi yg segar yg masok ke hidung aku ni, secara tiba2 je aku nmpk something benda yg kecik bergerak melintasi jalan di KL yg sememangnya sebok setiap ari la kan..so pas tu korg tau la kan ape akan jadi pd benda tu..PONG!! PANG!! GEDEGANGG!! benda tu terpelanting ke arah aku...arghh..:( baru la aku tau rupe2nye ia adalah anak kucing yg sgt comel..hewww..kesian nye..x rsa lg nikmat dunia, da kena langgar..then aku rsa kucing tu mati la kot sebb blkg aku ade beratus2 kenderaan lg..ish2..:( ngeri..tp kan..kucing tu pun satu hal, xde ke alternatif lain yg boleh die guna utk lintas jalan..ape daaaa..!! lalu ke jejantas ke, laluan bwh tanah ke..hmm..anyway, tu je aku nk cite..huhu..ok2..bye..:p

Utem blog