Friday, May 21, 2010

6th WORRLD ISLAMIC ECONOMIC FORUM

" The 6th World Islamic Economic Forum is back in Kuala Lumpur and is scheduled to be held at the Kuala Lumpur Convention Centre on 18-20 May 2010. Purportedly one of the most important business forums scheduled for the year 2010, at least one that focuses on a niche market of the emerging economies of the Muslim world, the 6th WIEF is expected to attract an estimated 2000 participants based on the past record of 1728 participants at the 5th WIEF in Jakarta in March 2009. The Forum, a platform where world leaders in government and business converge to discuss trade and economic issues affecting the globe, is poised to be the ultimate meeting place for investors, fund managers, entrepreneurs, bankers, and other stakeholders of the business community. "

haa..!! demikian la citenye ye yob..:p kat sni la aku berada pada hari berta
rikh 19 & 20 May 2010..
tp aku x terlibat ngn forum ni, aku terlibat ngn exhibition yg berada bersebelahan dengan forum hall ni..huhu..so sepanjang exhibition ni berlangsung, aku ditugaskan
jaga booth company MIMOS, but just a little side of this booth.. so sape yg akan dtg melawat booth yg aku jaga ni, sume nye foreigner dari negara2 islam contohnya brunei, palestin, yaman lubnan dan sebagainye la.. so secara x langsungnya, kena la aku membelitkan lidah ni utk speaking..haha..ape2 pun, bes sebb dpt pengalaman baru, jumpe org2 pelik, n yg paling penting skali, dpt mkn free...huhu..makanan free tu just nasi ayam yg nasi x seciput je, n air oren cawan kecik...total price utk set mknn ni, RM17.40..WTFish.!!! klu la xde kupon mknn ni, terpaksa la aku puasa sepanjang hari..haha..
ok2..before closing, sempat gak la aku snap b
eberapa gambar kat exhibition ni..see yaa.!! :)
















(^______^)!

3 comments:

pikaka said...

alang2 da lalu damansara tu.singgah2 la kelana jaya,
aku ade je kt kj tu.huhuhu

fiQ said...

haha..ang dok kelana jaya ke pika.??
cmne nk ke sana.??? aku x expert lg jln2 kat area situ..

fAna Si keKaseh hAti aNuar said...

look smart pakai baju formal.

Utem blog