Wednesday, May 19, 2010

nasib badan...:(

Hari ni mcm biasa la rutin harian aku sejak 1 minggu yg lepas, iaitu pergi kerja yg bermula pada 9 pagi sehingga lah 6 ptg..perjalanan aku bermula dari Bangi ke Damansara Perdana... so this week i decide to go by my HONDA...huhu..(^___^) honda EX5 suda..then nk dijadikan ceritanye la yob, hari yg aku sangkakan tenang ni berubah menjadi ngeri bagi aku...huwawawawa..:p hujan xde, ribut xde, puting beliung xde, banjir ape kan lg.. dlm tgh layan udara pagi yg segar yg masok ke hidung aku ni, secara tiba2 je aku nmpk something benda yg kecik bergerak melintasi jalan di KL yg sememangnya sebok setiap ari la kan..so pas tu korg tau la kan ape akan jadi pd benda tu..PONG!! PANG!! GEDEGANGG!! benda tu terpelanting ke arah aku...arghh..:( baru la aku tau rupe2nye ia adalah anak kucing yg sgt comel..hewww..kesian nye..x rsa lg nikmat dunia, da kena langgar..then aku rsa kucing tu mati la kot sebb blkg aku ade beratus2 kenderaan lg..ish2..:( ngeri..tp kan..kucing tu pun satu hal, xde ke alternatif lain yg boleh die guna utk lintas jalan..ape daaaa..!! lalu ke jejantas ke, laluan bwh tanah ke..hmm..anyway, tu je aku nk cite..huhu..ok2..bye..:p

2 comments:

Hazwan Hakim said...

lorh...cite psal anak kucing je ker?hhahaa..wat suspen jer..hehe

fiQ said...

hahaha..suspen la tu..ko nk suspen cmne lg.?? haha..

Utem blog