Wednesday, July 7, 2010

Alhamdulillah...

Syukur ke hadrat Ilahi, ku junjung rahmatNya kerana akhinya tercapai jugak hasrat aku selama ni untuk sambung pengajian aku ke peringkat Ijazah..:) sebenarnya da lama aku nk post pasl ni tp keadaan x mengizinkan..n aku daa pun daftar sebagai pelajar baru kat UTem dlm kursus Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian Komputer)..perasaan yg aku rsa skrg, hepi yg teramat..nape aku hepi??? firstly, da tentu la impian aku dr dlu lg.. 2nd, sebb impian aku ni, adalah impian mak n arwah abah..huhu..suke tgk ble mak hepi dpt berita ni..n i hope so abah kat sna gembira..:) next, aku hepi ni jgk sebb kekasih hati aku, Nurul Ain Binti Ismail pun dpt smbung blaja kat sni..alhamdulillah..i miss u so much...x lupa gak kat kwn2 aku yg sporting..huhu..so pasni kena la aku perah otak aku ni, sebb da lama idle la..haha..sepanjang cuti 2 bulan ni dok format otak je.. mood utk keje da hilang sebaik je aku dpt tawaran blaja ni..:) huhu..erm..to kwn2, kita da masuk next chapter of our study, so wat yg tebaek k...hmm..ok la..tu je yg aku nk tulis utk kali ni..sori la ayat skema sket kali ni..ok..assalamualaikum..(^_^)

(x pasal2)



No comments:

Utem blog