Thursday, August 26, 2010

Nasib


Nasib..memang sesuai sgt utk diri aku..tp aku selalu mengharapkan nasib yg baik utk diri aku, tp sebaliknya yang aku dpt..hmm..benda yg terpenting dlm hidup aku, yg aku da bina sejak 3 taun lalu, akhirnya jadi cmni je..mcm2 persoalan yg bermain dlm kepala aku skrg ni..penting ke aku.??
x cukup baik ke aku.?? sape aku ni.?? hmm..:( aku da cuba yg terbaik, da wat yg terbaik, sume2 utk die..xleh ke aku dihargai.?? aku xnk sume ni jadi..ape yg die xnk, ape yg die nk, mood die, selera die, sume aku da ikutkan..hmm..:( tp sumenye serba x menjadi..kat sni je la tmpt aku nk lepaskn ape aku rsa..maafkan la aku klu ade slh silap masa lalu yg menghukum aku smpai cmni.. semua org akan rsa ape yg aku rsa ni klu berada dlm situasi ni..aku perlukan perhatian dan dihargai..

terima kasih utk sume..:(


Saturday, August 14, 2010

Konvokesyen~

Assalamualaikum..

Alhamdulillah akhirnya apa yg aku usahakan selama ni tercapai gak..lepas 3 tahun aku blaja kat utem ni, akhirnya konvo gak aku..huhu..bru skrg aku dpt postkan kat blog aku ni disebabkan busy yg xbrapa nk busy..huhu..mungkin gak disebbkan mood aku yg tgh SGT ok skrg..:) ok2..so my konvo ni berlangsung pada 8 Ogos 2010 berlangsung di Dewan Besar Utem..tp tarikh ni tarikh utk sesi ketiga..sesi pertama n kedua pada 6 & 7 Ogos...huhu..so pagi2 buta lg aku da bgun, bersiap utk hari istimewa ni..tepat jam 7.00 pagi, aku da gerak ke utem..sape yg ikut.?? just mak n adik bongsu aku, Syifaa..setiap graduan cuma diberikan 2 tiket utk famili..klu boleh aku nk bwk 1 famili aku.. smpai je kat sna, aku tgk da rmai da tgh beratur dan siap pkai jubah..so xpasl2, angin xde ribut xde, aku jd gelabah..tercari2 member2 klas aku..huhu..aku ni memg jenis cepat mengelabah sket.. tejuluk2, tejelik2, tejuntai2, haaa..jumpe pun bdk2 klas aku..lega sket..huhu..:p then bila budak2 da berkumpul, baru la bley masuk..tp ade gak yg x bestnye.. giliran budak2 klas aku paling last skali utk sesi ari ni.. nk xnk kena la tggu..

Sedar xsedar, selesai gak majlis konvo aku ni..so ape yg aku wat pasni.?? da tentu la bergambar.. huhu..so smpai sini je la k..ade la pic2 yg aku snap aritu..ok..bye..:)

with my ibunda..:)


serius aku rsa macho masa ni..(tiba2)


dari kiri : fiq, lain2..:p


*Sood pun nk gak..haha..!


Fami si comel..!!


Dari kiri : Kel, Kai, Fiq


With my syg..(^.^)

Utem blog