Wednesday, January 26, 2011

Cepat la balik raya oi..!

Assalamualaikum..Post aku kali ni xde la penting sangat..cuma nk remind je, raya cina da dekat ni...so ramai lah pelajar balik bercuti kan, kan, kan? kira ni umpama balik raya aidilfitri la...aku bukan ape, kesian kat mak aku ni, tiap2 hari ckp anak yg sorang ni, then ckp plak pasal yg sorang tu..even x ckp pun pasl rindu anak2 nk balik cuti ni, tapi dari cara perbualan mak ni, aku tau yang mak tgh rindu sgt..hehe..so tugas aku adalah menyakat mak aku ni..kepada adik2 aku yang nk balik cuti ni,cepat sikit balik..mak korang da rindu gler ni..actually abang korang ni pun rindu gak..sentap sebentar ok! sape x rindu adik2 kan.?? kan.?? tp rindu aku ni ade 2 jenis..1st, rindu la korang sebagai adik2 aku..dan yang 2nd, aku rindu nk mengarah keje2 yang sepatutnya korang da buat sebelum ni, tp aku kena buat..(apsal mcm pelik je bunyi ayat aku ni.?) sebab kat rumah aku ngn mak aku je..so ape yang mak aku suruh, aku kena la wat dengan seikhlas hati yang murni ni..so dengan cuti je la aku dapat memalaskan diri..huhu..:p ok tu je la untuk kali ini..pada semua yang balik kampung bercuti, pastikan perjalanan selamat..baca doa perjalanan ok..:) salam~


(^_^)

2 comments:

KUREKURE COMEL said...

manje dgn mak la ni....ish2...xmalu..hehehe...



p/s:gurau je...

Muhamad Syafiq said...

haha..mana de..:p

Utem blog