Sunday, January 16, 2011

Deco bersama Fiq - Part 1

Assalamualaikum~

Post aku kali ni berkisar tentang hajat aku yg agak lama ku nk wat..:) ni semua disebabkan pengaruh designer botak yang slalu kuar kat astro, sape lg klu bukan Eric Leong..mungkin nampak agak janggal sikit bile seorang lelaki minat berkemas2 ni..huhu..sebab pada pandangan aku la kan..kan..kan..kebiasaannya lelaki ni amat, sangat pemalas nk mengemas bilik..ini kan lg nk menghias bilik..org pertama yg aku tgk setakat ni, designer botak tu je la..hehe..:p sejak dua menjak tiga menjak aku tgk cite tu, tetiba rasa berminat plak nk ubah sarang tikus aku tu menjadi kondominium 5 star! tp hajat tu agak terkubur wat sementara waktu sebab aku kan berkongsi bilik ngan adik lelaki aku, SYAKIR(seperti yang tertera di bawah)

nama diberi Muhammad Syakir

Aku bukan nk cakap yg adik aku ni mengganggu, tp membantutkan hajat aku je..sebb kadang2 bile aku kemas bilik, die sepahkan..so bilik ni akan nampak cantik buat sementara waktu je..then akan berterabur balik..huhu..sorry Kir..jgn amik ati plak..ok kita berbalik ke topik perbualan td..huhu..:p so skrg aku da berseorangan kat bilik ni, sebab Syakir terpaksa n rela hadir ke PLKN di Desaru, Johor..bley la aku men'decorate'kan bilik aku ni..so far hajat aku ni ade progress gak la..barang2 yang x de manfaat bg aku, awal2 aku da clearkan dr bilik ni..then sume furnitures dlm bilik ni da diubah positionnya..and the next step is paint the room..tgh pikir warna ape yg sesuai ngn bilik aku yg kecil n comel ni..:p so kena tunggu la k..bye~

2 comments:

KUREKURE COMEL said...

warna pink!!!huahuahua

Muhamad Syafiq said...

pink.? =.='
memang x akan la..tgk wrna pink pun sy da rsa mcm nk nazak je..

Utem blog