Wednesday, March 16, 2011

hai awk!

Assalamualaikum..
Wah!! sangat lama aku x update blog aku ni kan..da bercapuk da aku tgk..kesian2..=.=' hmm..aku bukannya xnk update, tp xde masa dan xde idea nk update blog ni..perangai aku ni lain mcm sket..bila mood aku baik je, mcm2 idea dtg..tp bila mood aku x baik, haaaa! cmni la jadinya..sebulan sekali baru la aku jenguk blog aku ni..huhu..:p

Hmm..actually skrg ni tgh perah otak aku ni untuk exam hari jumaat ni..itu nk kena paham, ini nk kena hafal..boleh cramp otak aku ni..huhu..tp nk wat cmne kan, tanggungjawab..so buat la sebaik mungkin..ok la..aku akan cuba update blog ni sekerap yang mungkin..harap2 la mood baik sentiasa ade ngn aku ni..dan mood x baik, tolong la berambus..ape sume x jadi kalau ko ade..:( 

ok u guys..sape yg singgah blog aku ni, terima kasih daun keladi, lain kali datang la lagi..
budak2 bermain landak, korang singgah blog aku insyaallah aku singgah blog korang pulak..
huhu..**contoh seorang rocker bile berpantun**

(^__^)

Tuesday, March 1, 2011

Hilang 1 beban.

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..agak lama jugak la aku x update blog ni kan.? rindu plak rasanya. ceh.=.=' baru hari ni aku dapat mengadap lappy aku ni dengan tenang..bukan ape, sebelum ni kalau mengadap lappy je, mesti sebab kerja yang harus diselesaikan..ditambah pulak dengan exam, so memang x la aku nk tenang kan.? huhu. so sebab itu la aku xde masa nk update blog ni. ni pun baru je balik dari midterm exam..alhamdulillah lg sekali sebab aku berjaya menjawab dengan jayanya..:p bunyi dah mcm pantun la pulak..

Sejak dari 2 hari lepas, aku dok study je.. sampaikan otak da nak meletup, sampaikan mata aku pun da juling tgk skrin lappy ni, sampaikan aku da x boleh nk bezakan antara malam dan siang..haha..bala..bala..da parah da ni..ni baru lepas 2 midterm exam..cuba korang bayangkan ape jadi kalau lepas 5 exam.? haaa..ang pikiaq la sendiri..ok..lepas ni ade lagi beberapa exam yang akan menyusul..so malam ni aku nk refresh otak aku ni serefresh2nya..^_^' **ayat agak lain mcm** so sampai sini je la post utk kali ni..nnti ade masa aku update lg la..huhu..kalau ade masa la..ok! salam~


Pelajar terbaik PMR 2005

Motif jam dalam gambar?????

(^___^)

Utem blog