Friday, April 1, 2011

Aku tertipu, aku ok..:)

Assalamualaikum..
Akhirnya terbuka juga hati aku nk update blog ni. memang hati ni malas sgt da nk update blog. hati lg rasa byk lg benda lain yang lebih penting dari wat ni..tp kan, even benda ni x penting sgt la kan, bile aku mula je menaip utk blog ni, hati aku da jadi tenang balik..huhu..:) ini serius beb..bukan mainan ayat semata2.. 

OK!!! berkaitan dengan tajuk di atas..ikut suka la pada yg membaca jika nk ckp, "ek eleh!! poyonye mamat ni dowh!!" ataupun "boring!!!" ataupun sebarang bentuk ayat yg berunsur nk menyindir ke, terpulang la yer..:) sume org ade "freedom of speech" masing2 kan.?? hmmm..Skrg ni, yer! memang aku sedang tertekan, kecewa, pening, hampa dan segala bagai lagi la.. sumenya gara2 tindakan aku sendiri..terlalu terburu2 nk buat sesuatu keputusan..akhirnya, aku sendiri yang sakit.. Ditambah lagi dengan sakit fizikal aku ni..wah!! betul2 dugaan ni..hmm..Aku pun x pasti kenapa aku kena sampai cmni sekali..dari 1 masalah ke 1 masalah yang lain.. Tapi alhamdulillah sebab aku masih lg diberi kekuatan nak hadap semua masalah ni..Amin..^,^ Kepada yang berkenaan, kamu x salah apa2..so teruskan life kamu ikut cara kamu sendiri.. dan saya akan cuba untuk sesuaikan diri dengan cara yang mungkin agak berbeza sikit lepas ni..huhu..:) ok la..rasanya setakat ni je la post untuk kali ni..aku akan cuba datangkan balik minat aku ni utk my ugly blog..:p Sekian, bye..!!!!

(^___^)

Utem blog