Wednesday, March 16, 2011

hai awk!

Assalamualaikum..
Wah!! sangat lama aku x update blog aku ni kan..da bercapuk da aku tgk..kesian2..=.=' hmm..aku bukannya xnk update, tp xde masa dan xde idea nk update blog ni..perangai aku ni lain mcm sket..bila mood aku baik je, mcm2 idea dtg..tp bila mood aku x baik, haaaa! cmni la jadinya..sebulan sekali baru la aku jenguk blog aku ni..huhu..:p

Hmm..actually skrg ni tgh perah otak aku ni untuk exam hari jumaat ni..itu nk kena paham, ini nk kena hafal..boleh cramp otak aku ni..huhu..tp nk wat cmne kan, tanggungjawab..so buat la sebaik mungkin..ok la..aku akan cuba update blog ni sekerap yang mungkin..harap2 la mood baik sentiasa ade ngn aku ni..dan mood x baik, tolong la berambus..ape sume x jadi kalau ko ade..:( 

ok u guys..sape yg singgah blog aku ni, terima kasih daun keladi, lain kali datang la lagi..
budak2 bermain landak, korang singgah blog aku insyaallah aku singgah blog korang pulak..
huhu..**contoh seorang rocker bile berpantun**

(^__^)

No comments:

Utem blog