Thursday, April 28, 2011

Bukan marah tapi peringatan

Assalamualaikum..
Hari ini da masuk hari ke empat aku sakit..tp masih xde nampak perkembangan untuk pulih.. sangat sakit sekarang..apa pun terpaksa la aku tanggung penyakit ni..tp agak sedih la sebab penyakit ni kena pd aku masa aku nk final..:( 

actually post aku ni nk cerita kan pasal sorang perempuan ni..dan perempuan ni adalah kawan aku, dan gf kepada kawan aku..aku pun x paham la ape masalah die ngn aku..aku xde buat salah kot dgn die..pada pandangan aku la..die ni sorg perempuan yang perfect kot..nape aku ckp dia perfect.?? haaaa..sebabnya ialah, dia ni berhak ni judge org, dok mengata org dan sebagainya la..dan aku adalah salah seorang yang dijudgenya..even dia x berapa kenal perangai aku..cuma kat sini aku nk bgtau sikit la..aku tau la ko tu baik, perfect, dan sume yg baik bg kat ko la..kalau org x campur hidup ko, ko tu tolong la jgn nk cmpur hidup org..aku da cukup hormat ko ok..dan aku x mintk pun perempuan ni nk hormat aku ke x..x kisah la kalau perempuan perfect ni nk pikir negatif kat aku ke x..aku tau ko org paling gembira aku berpisah dengan die..maybe pada pandangan ko aku ni pemikiran kolot, tp sume aku buat bersebab..so x perlu la nk jugde aku mcm2..x pyh la nk jd batu api neraka ok..dan 1 lg, aku hormat ko pun sebab bf ko tu kawan baik aku..harap maklum..

** kepada yang berkenaan, aku post ni just nk mengingatkan..salam~

Utem blog