Thursday, April 7, 2011

Dan Keputusannya.............!!

Assalamualaikum..
Huhu..hari yang ceria, tenang dan cerah..sebenarnya sekarang aku berada dalam Lab di kampus aku ni..ade kelas pada waktu2 yang paling sesuai untuk aku melayan mimpi..hehe.. orang tgh sibuk dgr lecture di depan, aku dok update blog ni..bukan ape..hari ni kelas agak membosankan beb!! terseksa jiwa raga aku dalam lab ni..so drpd aku dok termangu pandang lecturer x paham sepatah haram pun, baik aku buat benda2 yang boley mendatangkan faedah pada diri aku ni..huhu..

Berbalik pada topik rancangan kita hari ini,**wah!! rancangan!! :p** sebenarnya tajuk kat atas tu berkisar tentang keputusan perlawanan Liga Juara2 antara kelab kegemaran aku iaitu Manchester United dan Chelsea.. memang berbaloi aku bersengkang mata semata2 tunggu game ni..huhu..untuk pengetahuan korang, ataupun korang memang da tahu, Manchester United menang di tempat lawan dengan keputusan 1-0..hasil jaringan daripada penyerang kebangsaan England, Wayne Rooney..so lepas ni MU akan menanti kunjungan Chelsea untuk perlawanan timbal balik untuk mengesahkan keputusan ke separuh akhir..huhuhu..so rasanya itu saja la untuk hari ni..bye~

(^___^)

No comments:

Utem blog