Thursday, April 7, 2011

Lawak Usop Wilcha & Johan di ABPBH 2010 :)

Assalamualaikum..
Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH 2010) baru je berlalu..memang x disangka, anugerah pada kali ni agak meriah berbanding tahun2 lepas..huhu..tp aku x sempat tgk sebab ade kerja lain yang harus diselesaikan..:) tahniah kepada Shaheizy Sam yang menang anugerah bintang paling popular tu..memang terbaik la ko bro..tp post ini sebenarnya aku nk kongsi sedikit pasal dua watak popular dalam filem Hantu Kak Limah Balik Rumah yang ditugaskan untuk umumkan pemenang anugerah Sam tu..sape lagi kan kalau bukan Johan dan Usop Wilcha..huhu..serius diorg berdua ni memang lawak malam tu..aku tgk video diorg ni bape byk kali pun still tergelak gak..huhu..so kat bawah ni aku ade sediakan video babak diorg ni umumkan anugerah tu..so cekidok!!! :p


(^___^)

No comments:

Utem blog