Saturday, April 9, 2011

Saje2..:)

Assalamualaikum..
Saya pemegang mohor raja2, ingin mengumumkan, Selamat Hari Sabtu aku utk semua..:p sory sewel seketika..huhu.. actually hari ini xde ape2 pun yang istimewa, sekadar nk mengeratkan silaturrahim je..acecece..!! huhu..:) so hari ini sama la mcm sabtu2 yang lepas.. dok rumah, hmm..tgk tv, makan, on9, main game, tido, tgk tv balik, hmm.?? tido balik dan berulang la aktiviti yang disebut sebentar tadi..huh..=.=' borrrrrrrinnnnnng!!!! 

Post kali xde yang penting pun, just nk ceritakan 1 kisah..bukan kisah kancil dan buaya ok!! tp kisah aku..huhu..:) nk dijadikan cerita, semalam aku pergi klinik untuk periksa badan ni.. then masuk klinik je, daftar la kat kaunter..malam tu, boleh tahan ramai la pesakit yang datang..so giliran aku agak lambat lagi la..kemudian aku tunggu, dan tunggu dan tunggu lagi..sampaikan mengantuk jadinya..tgk dok layan tunggu giliran aku, secara tiba2, aku terlihat la 1 poster yang ditampalkan di pintu bilik doktor..secara x langsung, gambar yang dipaparkan tu buatkan aku jadi segar, x mengantuk dibuatnya..hehehehe..^_^ pada firasat korang la, gambar aku yang aku tgk tu sampaikan hilang mengantuk.?? mesti korang rasa gambar tu gambar yang meningkatkan nafsu syahwat aku kan.?? haha..sebenarnya, gambar yang aku tgk tu gambar budak kecik tgh naik basikal la..huhu..:p 

Aku suka tgk gambar tu sebab gambar tu agak unik sket..nak tau ape yang unik nya.?? ade aku tunjukkan kat bawah ni..:) pada pandangan aku la pic ni unik, tp kalau korang rasa x unik, tu hak korang la ok!!! tp pic kat bawah ni di edit oleh aku tau..lain sikit kalau ni dibandingkan dengan pic yang aku tgk tu..tp cmni la contoh nya..huhu..so setakat ni je la untuk kali ni..happy read!! :) salam~


(^___^)

No comments:

Utem blog