Monday, May 16, 2011

Apologize.

Assalamualaikum..
Selamat bercuti kepada pelajar2 IPTA yg da mula cuti skrg..x termasuk aku, sebab sepatutnya skrg ni aku da bercuti, tp disebabkan terlibat dengan kursus itu, kursus ini, x dpt la aku nk cuti awal..sebenarnya skrg ni aku tgh join kursus Amalan Kejuruteraan yg dianjurkan oleh utem..kursus ni melibatkan semua fakulti..so aku akan ke fakulti2 selain fakulti aku utk belajar serba sedikit tentang ilmu kos lain..huhu..:p 

Ok!! kita berbalik pada tajuk perbualan td..tujuan post aku kali ni xde niat untuk sesiapa..aku cuma nk minta maaf pada sesiapa yg mengenali aku, rapat ngn aku, so aku nk mintak maaf kalau aku ade wat sebarang kesalahan yg mungkin wat sesiapa kecik ati, atau x puas hati dengan perangai aku..maybe cara aku ni agak x gentleman pada certain org..but insyaallah aku akan wat benda ni level by level..dan 1 more thing, aku da lama maafkan sesiapa yg pernah wat salah dgn aku ke, tu aku x tau la..yg pastinya, aku xnk ade masalah dengan sesiapa pun skrg..dan kalau ade yg still xleh nk maafkan aku ke, terpulang la..hak masing2 kan.?? :) 

dan aku x kisah ape pun expression org pada aku..sebab aku tau org yang kenal aku sebenar2nya je yg tau hati budi aku cmne..:) sebabnya aku da banyak kali dengar cerita yang kurang baik pasal aku..dan benda yg berkaitan diri aku sahaja, **maksudnya tidak melibatkan sesiapa** pun boley jadi bahan jenaka org lain untuk dikutuk.. yang ckp depan2 aku pun ade..huhu..so xleh nk watpe la..mulut org kan.?? so for now, its better for me to silent, bukan bermaksud sombong..tp sebagai terapi diri aku ni..:) so rasanya smpai sini je la post utk kali ni..hopefully semua org happy dan berjaya dgn ape yg korg hajati..dan especially to her, good luck for ur life..i'll always pray for u..:) salam~


(^___^)

No comments:

Utem blog