Wednesday, September 14, 2011

Tekanan bermula

Assalamualaikum..

Alhamdulillah selesai sudah sesi pendaftaran mata pelajaran..dan dah bermula la kelas aku..aku rasa sem ni mungkin sem paling horror skali bagi aku..dengan jadual pun agak pack..nasib baik la ade gak hari yg agak free..so boleh la aku release kan tension..baru masuk minggu pertama lg aku da mula tertekan..ni belum lg da masuk minggu seterusnya..kan.?? =.=' harap2 la aku dapat hadapi semua ni dgn tenang..bersabar la fiq..ade bape sem je lg kat sni..:)

Thanks pada cik cashier sy yg slalu bg support even benda simple pun..:) alhamdulillah sebab semakin memahami..blaja baik2..:) so setakat ni je la post kali ni..agak pendek post kali ni sebab lepas ni nk pegi jemput adik aku balik..ok..! salam~

(^___^)

1 comment:

Hidayahtun Nur Amirah said...
This comment has been removed by the author.

Utem blog