Monday, October 31, 2011

Paranormal Activity 3

Assalamualaikum..:)

aku sebenarnya baru je balik dari test untuk subjek Fiber Optik..so far alhamdulillah sebab berjaya menjawab ke semua soalan dengan jayanya..huhu..^^ jadi hati pun senang sebab da selesai 1 beban..dan tiba2 tergerak hati nk update blog..ok..berbalik pada topik asal, korang da tgk x Paranormal Activity 3..?? pada yang belum tgk tu, aku cadangkan korang try la tgk ..its such an awesome movie ok! aku baru je tgk minggu lepas ditemani oleh buah hati aku, Hidayahtun Nur Amirah..(^---------------^)

Pada sape2 yg belum tgk cite ni dari episod 1, aku rasa baik korang  tgk dari episod awal..baru la korang tau cite sebenar..huhu..kat bawah ni ade trailer utk cite ni, dari episod 1 smpai yg latest ni, PA3..

Paranormal Activity

Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 3

Sebelum tgk cite ni, buah hati aku ckp yg cite ni ramai ckp x best, bosan..tp bila da tgk cite ni, memang x rugi la aku beli tiket cite ni..huhu..:p ok stop for this..tukar topik lain..=.='

Lepas je tgk cite ni, aku dan cik cashier proceed untuk beli kasut baru aku..sebab kasut lama da nazak sgt da..xleh nk tolong..kami pun berjalan2, pandang keliling mana tau jumpa ke yang berkenan..x sampai 5 minit, aku ternampak 1 kedai yg ade jual kasut utk lelaki..so kami pun masuk lah kedai tu..pilih punya pilih punya pilih, dapat la sepasang kasut yg x berapa nk mahal dan disukai oleh cik cashier..so now, kasut done! 

Pada cik cashier, thanks sebab sudi keluar dgn saya di hari Deepavali..terpaksa la cancel naik batu caves ye x.?? hehehehe..=.~ gurau..nanti minggu depan balik jgn lupa bawak balik gitar..nk pinjam..tgn da lembut ni..haha..=.= 

p/s : "syg cool je tgk paranormal activity 3" kata Hidayahtun Nur Amirah..-_____-'

pendek!


^^

(^___^)

No comments:

Utem blog