Monday, January 2, 2012

Final Exam

Assalamualaikum..^^

Dalam hari-hari yang busy ni, sempat pulak aku nk update blog ni..tapi yang peliknya, masa aku free takde pulak nk update..=.=' so hari ni aku da rugi setengah hari..kenapaa aku rugi setengah hari.?? sebab nya ialah, aku tido sampai la pukul 12 tghari..ni betul2 qada' ni..bukan ape, kalau la aku bangun awal boleh la aku buat benda2 yg penting..contohnya basuh moto, study, breakfast..tapi bila bangun2 je matahari da terpacak, macam x sesuai je nak buat semua tu pada waktu macam ni..kan.?? =..='

Aku sebenarnya nak study untuk paper hari khamis ni, tapi terpaksa tunda lagi..masuk ni dah berapa kali tunda kot..huhu..mak aku mintak aku hantar adik perempuan aku balik PD..erk..(-_________-)' adik perempuan aku ni pun satu, mula2 cakap nk balik naik bas..tapi tiba2 mintak tolong anta..haishhh..!@#$%^&*~ so nak xnak terpaksa la pergi..nasib baik adik aku.



. . . . . . . . . 



Pergi balik hantar adik aku ni je da amik masa 4 jam.(jalan jammed) so sampai2 rumah je da pukul 6.30..penatnya..dan sekarang masa untuk aku study..harap2 xde la yang mengganggu..xnak lagi tunda..semangat tengah ade ni..huhu..^^ mandi dah..solat dah..makan dah..note pun da bukak ni.. pen 5 batang da tersedia da pun atas meja ni..kopi KAW pun da siap buat..so kita nampak di situ persediaan yang teramat rapi untuk study..huhu..tapi.........masalahnya.....



aku mengantuk la  (-________________-)  z z z Z





macam mana tu.?? =.='


(^___^)

3 comments:

Hidayahtun Nur Amirah said...

studyyyyyyyyyyyyyyyy...stay up smpai kol 5 hari ni..:P

deno said...

good luck, study molek2 oke :)

Muhamad Syafiq said...

hidayahtun nur amirah : baik lah..:)

Utem blog