Wednesday, January 11, 2012

OSK

Assalamualaikum ^^

Ok..termasuk hari ini, dah 4 hari berturut2 aku study..mungkin pada pandangan orang, "wah..bagusnya.." ataupun "budak ni mesti budak dekan.." dan macam2 andaian positif lagi la..tapi bukan pada aku..sebabnya ialah, masuk hari keempat ni, subjek yang sama je aku dok hadap..dan sampai setakat ni, aku rasa understanding aku pada subjek ni cuma sekadar 40%...=.=' dan dalam beberapa jam dari sekarang, aku akan wat exam untuk subjek ni...wadefak! -____________-' serius beb..subjek ni la aku rasa subjek yang paling membebankan aku berbanding subjek2 lain yang pernah aku ambik dari tadika Ros, Sekolah Bukit Beruang, Sekolah Menengah bla bla bla~ dan sampai la sekarang..cepat la abis paper ni..aku da give up da hadap note2 nya yang x berapa nak pendek dengan ayat merapu merapan bagai..=..= 

Dan ade gak yang memeningkan aku sekarang..iaitu aku ade 2 lagi paper exam yang harus aku selesaikan iaitu esok dan lusa..tapi nasib baik la sebab 2 paper ni x berapa nak susah sebab aku faham la konsep subjek ni..huhu..so ape2, kita setelkan subjek hari ni dulu..wish me luck guys.!! :)

(^___^)

3 comments:

Anonymous said...

byk tulisan sgt fiq, aku nk baca pn berat..ahaha.. main2 selang ngan gmbar..ok kot..ahaa.. -- din --

Anonymous said...

aku suka r bace cite2 ko ni...mcam ikhlas smpaikan sesuatu..aku suke.. =)

Anonymous said...

eh, lupe nk tulis....teruskan berblog bro. =)

Utem blog